Cariere


Iti doresti o cariera in domeniul ospitalitatii ?


Indiferent daca ca esti la debutul carierei sau ai deja o experienta profesionala, grupul de firme Galtour&Dunarea iti ofera posibilitatea sa te alaturi unei echipe tinere si dinamice pregatita sa evolueze in spiritul orientarii catre client si al dezvoltarii personale.

 

Dorim sa primim in organizatia noastra oameni competenti, creativi, care doresc sa-si insuseasca si sa promoveze valorile firmei, implicandu-se permanent in optimizarea serviciilor oferite clientilor.
Grupul de firme Galtour&Dunarea doreste sa lucreze cu cei mai buni, deoarece se stie faptul c? oamenii sunt cel mai important capital si de ei depinde succesul afacerii. Astfel, sunt depuse eforturi pentru a se creea o atmosfer? prietenoas?, cald?, stimulativ?, care s? înt?reasc? loialitatea reciproc? dintre companie ?i echipa sa. Este un sentiment pl?cut s? ?tii c? te numeri printre cei mai buni, angaja?ii având responsabilitatea de a contribui la renumele companiei .

 

Investim permanent in pregatirea si dezvoltarea echipei pentru ca doar o echipa performanta, orientata in permanenta spre idei noi si depasirea asteptarilor clientilor reuseste sa faca diferenta intr-un climat extrem de competitiv ca cel al industriei ospitalitatii.

 

Daca consideri ca te poti numara printre cei invingatori, echipa grupului de firme Galtour&Dunarea iti ureaza de pe acum bine ai venit!

 

 

Grupul de firme Galtour & Dunarea va pune la dispozitie urmatoarele directii de dezvoltare a carierei:

Domeniul hotelier si organizare de evenimente Front-office (Receptioner), House-keeping (Camerista), Lucratori hotelieri;
Domeniul turistic in cadrul Agentiei de Turism Galtour Agent turism intern/extern, Agent ticketing;
Domeniul Food&Beverage Inginer productie culinara, Bucatar, Ospatar, Barman, Sef de restaurant, Lucratori comerciali;
Departamentele functionale Marketing & PR, Vanzari, IT, Resurse Umane, Achizitii, Audit, Juridic, Dezvoltare, Financiar-Contabil.

 

In acest moment, avem disponibile urmatoarele posturi:

Inginer Productie Culinara; Receptioner Agent Turism Bucatar Ospatar Lucrator Comercial.

 

 

Daca sunteti interesat sa va alaturati echipei noastre, trimiteti un CV la adresa de e-mail: cv@galtour.ro.

 

*Mentiune: Subiectul emailului trebuie sa fie denumirea postului/functiei pentru care trimiteti CVul.

© Copyright 2009 - 2013 Dunarea Events - Designed by Dunarea SA | Toate drepturile rezervate | Machiaj mireasa Bucuresti