Aniversari de promotie


Primii pasi spre maturizare, spre desavarsirea personalitatii si a caracterului, ii faci timid si temator in anii de liceu. Apoi, urmeaza facultatea, ani in care castigi mai multa incredere in fortele tale, iar atunci pasii catre viitorul tau devin mai siguri si mai apasati.

Incercand sa urci aceste doua importante trepte, ai castigat multe persoane in viata ta, alaturi de care ai adunat multe amintiri, care te insotesc, chiar si acum, dupa toti acesti ani.

Aceste persoane sunt colegii si profesorii tai.


Este timpul sa-ti revezi colegii!

Iti doresti acest lucru, dar singura ta problema este ca nu stii exact cum se poate intampla? Nu-ti face griji, Dunarea Events are solutia pentru tine.

Iti punem la dispozitie pachete complete, cu tot ce ai nevoie pentru cursul festiv si pentru super-petrecerea de dupa: locatii elegante si decorate dupa stilul vostru, meniuri delicioase, atent preparate, muzica si distractie.

Vezi cat de usor este totul cu ajutorul nostru?

In plus, iti oferim posibilitatea personalizarii pachetului festiv dupa dorintele grupului vostru, pentru ca reintalnirea sa fie cu adevarat memorabila!

Pentru rezevari si informatii suplimentare va asteptam la Centrul de Afaceri Dunarea, str.Balcescu nr.1, Galati, sau contactati Director Vanzari SC Dunarea SA, tel: 0731840513, e-mail: vanzari@galtour.ro

© Copyright 2009 - 2013 Dunarea Events - Designed by Dunarea SA | Toate drepturile rezervate | Machiaj mireasa Bucuresti